6 FORDELE DU BØR VIDE OM
decentral ventilation
 

 

Decentral ventilation indblæsningsprincip

 

1 Behovsstyret decentral ventilation - rum for rum
Decentral ventilation tilgodeser individuelle behov, og gør det muligt at tilpasse indeklimaet efter egne ønsker. De decentrale ventilationsanlæg placeres i hvert rum, hvor ventilationen kan behovsstyres via betjeningspanel og sensorer.

2 Energieffektiv ventilation med høj varmegenvinding
Et decentralt ventilationsanlæg fra Airmaster placeres tæt på en ydervæg. Herved undgås energitab fra transport.af udeluften. Airmasters højeffektive varmevekslere præsterer op til 85% målt som tør virkningsgrad i henhold til EN308, og op til 95% hvis kondensering medregnes, hvilket bidrager til en høj varmegenvinding og en yderst energieffektiv ventilation.

3 Ved decentral ventilation undgås støjgener
Airmasters decentrale ventilationsanlæg har ingen lange kanaltilslutninger. Dette betyder, at der undgås et højt lufttryk, som normalt er skyld i støjgener og et forhøjet energiforbrug.

4 Komfortkøl sikrer en behagelig rumtemperatur
Til de fleste af Airmasters produkter kan der tilsluttes inverterstyrede kølemoduler. De specialudviklede kølemoduler er designet til at sænket temperaturen på den udefrakommende luft med op til 15°C, og sikre den mest komfortable luftkvalitet. Kølemodulerne er behovsstyrede, og køler kun luften hvis der i perioder bliver for varmt i rummet.

5 Markedets hurtigste og mest fleksible installation
Det decentrale ventilationsanlæg er nemt og hurtigt at installere. Få timers adgang til rummet er tilstrækkeligt til at installere anlægget, som er driftsklar direkte efter montering. Den simple montering giver stor fleksibel frihed, da den daglige anvendelse af et rum ikke skal afbrydes eller forstyrres over længere tid. 
Monteringsomkostningerne kan hermed holdes lave.

6 Airmaster har gjort det enkelt at vedligeholde anlæggene
Vedligehold af anlægget er minimal. Alle anlæggets komponenter er af højeste kvalitet, og det almene vedligehold vil som udgansgpunkt kun bestå af filterskift 1-2 gange årligt.

Med et decentralt ventilationsanlæg fra Airmaster har du den bedste ventilationsløsning, og derfor bør du også have den bedste serviceaftale.
Airmaster Service tilbyder serviceaftaler, som afspejler kundens ønsker og behov.

 

Se installationsfilm
Decentral ventilation installation

Se filterfilm
Filterskift ventilationsanlæg


Læs mere om
Airmaster Service  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!