Airlinq® Online i nye klæder

- Airmaster er klar med opdateret version af egen webportal! Styringsplatformen Airlinq® Online er blevet hurtigere, mere brugervenlig end tidligere og har fået flere funktioner tilført. Airmaster glæder sig over at kunne præsentere platformen i denne ny, forbedret version til både eksisterende og nye kunder.
Airlinq Top Picture For News Article

Airlinq® Online er en cloudbaseret webportal, hvor det er muligt at styre, drifte og overvåge dine ventilationsanlæg. Airlinq® Online blev for første gang lanceret tilbage i 2016, og i 2017 fulgte en opgradering med mulighed for at kombinere med Airlinq BMS, hvilket især gjorde platformen til et relevant og attraktivt styringssystem.

 

I 2021 begyndte Airmaster en omfattende forbedring af systemet – en optimering, der er gennemarbejdet og hvor kundernes feedback har været helt afgørende for arbejdet med fornyelsen af platformen:  

 

”Som alt andet digitalt var det for Airlinq® Online også tid til at se på en opgradering af systemet. Vi har derfor bl.a. samarbejdet med nuværende kunder og de har givet os deres feedback på, hvad de mener, kunne forbedres. Ingen andre kan give os et mere nuanceret og ærlig indblik i den proces - det har vi været virkelig glade for,” siger Camilla Højgaard Hansen, Product Manager hos Airmaster.  

Platformen har gennemgået en gennemgribende forvandling, hvor både udseende og funktioner også er simplificeret og forbedret efter kundernes ønsker.

De mest markante forbedringer er bl.a.:

  • Hastighedsoptimering
  • Brugeroptimeret platform
  • Flere systemsprog
  • Microsoft Azure AD
  • Optimeret API med GraphQL funktion
Airlinq Online API Visualisation For Web

Ved navigation eller ændringer er den nye Airlinq Online forbedret markant.

 

Ud fra et ønske fra vores kunder om, at Airlinq® Online skulle fremstå mere simpel, er systemet designet således, at man som kunde hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle sine anlæg. Airlinq® Online viser udelukkende det, der er aktuelt og relevant for pågældende anlæg, fx; statusværdier og parametre for tilkøbte sensorer, varmeflader og kølemoduler. Viewet er dermed tilpasset det enkelte anlægs konfiguration.

 

For nogle af vores kunder har det ligeledes været et ønske, at termer og begreber vil være på modersmål. Af samme årsag har vi nu prioriteret flere systemsprog. Dansk og engelsk er de første sprog, vi har udrullet, men bliver efterfulgt af flere sprog indenfor en overskuelig fremtid.  

 

Sikker og tilpasset adgang med Microsoft Azura AD
Microsoft Azure AD er en identitetstjeneste til virksomheder, der leverer et enkelt login, multifaktorgodkendelse og betinget adgang. Med Azure AD får vores brugere altså ét sikkert login, der kan bruges til flere relevante platforme i organisationen. Derved har vi opgraderet sikkerheden ved brug af Airlinq Online.

 

Effektiv dataudveksling med GraphQL
Airmaster har ligeledes optimeret API med GraphQL funktionen, som er et system, man kan anvende til at brugertilpasse ens API kald. Med den funktion kan man som bruger specificere præcist, hvilke data man ønsker fra sit anlæg, og serveren returnerer så udelukkende de ønskede data i ét og samme kald.

Alle eksisterende kunder flyttes automatisk til den nye platform.

 

Interesseret? Kontakt os!

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev