Spring til hovedindhold

Airlinq® Online

Airlinq® Online er en cloudbaseret webportal, der gør det er muligt at styre, drifte og overvåge dine ventilationsanlæg. Med Airlinq® Online får et hurtigt overblik over bl.a. driftstatus og CO2-niveau – og med tilkøb af Airlinq® Online API har du desuden mulighed for at integrere styringen af Airmaster ventilationsanlæg op mod dit BMS.
Læs mere
Airlinq® Online

Airlinq® Online - Central styring og administration af decentrale ventilationsanlæg

Airlinq® Online er en cloudbaseret webportal, som er udviklet af Airmaster. Med Airlinq Online® får du adgang til forskellige brugerrettigheder alt efter hvilke funktioner, du har brug for. Systemet bruges til daglig overvågning af bl.a. driftstatus og CO2-niveau, og det er derfor muligt for dig både at styre og overvåge kvaliteten af indeklimaet fra en PC, tablet eller mobil.

Fordelene ved at vælge Airlinq Online er bl.a.:

  • God hastighed
  • Brugervenlig platform med nem navigation
  • Flere systemsprog
  • Microsoft Azure AD
  • Optimeret API med GraphQL funktion

Airlinq Online® er udviklet til at være nem og overskuelig for brugerne. Platformen er intuitiv, gør det nemt for brugerne hurtigt at danne sig et overblik over de valgte funktioner - og med en god hastighed såvel.

Airlinq Online kan tilgås på dansk og engelsk, men flere sproglag vil komme til inden for en overskuelig fremtid.

Microsoft Azure AD er en identitetstjeneste til virksomheder, der leverer et enkelt login, multifaktorgodkendelse og betinget adgang. Det gør, at man er 99,9% beskyttet mod cyberangreb. Med Azure AD får vores brugere altså ét sikkert login, der kan bruges til andre relevante platforme i organisationen.

Al kommunikation er naturligvis forsvarligt krypteret. Det gælder både mellem brugere og servere, og mellem ventilationsanlæg og servere.

Endelig har vi optimeret API’en med GraphQL funktion.

Integration til BMS med Airlinq® Online API

Integration til BMS med Airlinq® Online API

Airmaster har til Airlinq Online udviklet en API, der gør det let at integrere styringen af Airmaster ventilationsanlæg op mod BMS-systemer. Airlinq Online API er en funktion, der kan tilkøbes til dit Airlinq Online.

Ved hjælp af API’en kan de ønskede funktioner fra Airlinq Online integreres i et BMS-system for at opnå en platform, der indeholder de oplysninger som du ønsker, for at kunne håndtere hverdagen på en simpel måde. Det betyder, at regulering og overvågning også kan foretages via et traditionelt BMS-system, uden investering i dyre kommunikationsmoduler.

API’en er endvidere optimeret med GraphQL-funktionen, som er et systemet, man kan anvende til at brugertilpasse API-kald. Med den funktion kan man som bruger specificere præcist, hvilke data man ønsker fra sit anlæg, og serveren returnerer så udelukkende de ønskede data i et og samme kald.  

Fordelene med API er bl.a.

  • Airmaster kan supportere og overvåge anlæg via Airlinq® Online
  • Brugere og teknikere kan vælge om de til dagligt vil anvende brugerfladen fra Airlinq® Online eller fra BMS-leverandør til styring og overvågning af Airmaster ventilationsanlæg
  • Fælles regulering af for eksempel signaler til temperaturen i rummet – sparer energi og giver komfort da systemerne ikke modarbejder hinanden
  • Der gives alarmer til BMS-systemet så service kan planlægges effektivt og omkostningsbesparende

Du kan bruge API’en til at

  • designe din egen platform
  • designe en platform med flere systemer integreret så som lys, varme og ventilation
  • integrere simple parametre f.eks. advarsler og alarmer på dashboards
  • skabe et simpelt view af hvordan ventilationsanlægget kører

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Airlinq online 

Vores kompetente salgsteam står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om hvordan du kan bruge Airlinq online når du skal finde det helt rigtige anlæg til dit behov.