Airlinq® Online

Vidste du, at Airmasters decentrale ventilationsanlæg nemt kan styres, overvåges og administreres via en cloudbaseret webportal?
Airlinq Online Man With Tablet Ny

 

Airlinq® Online – nem styring af Airmasters decentrale ventilationsanlæg

Vidste du, at Airmasters decentrale ventilationsanlæg nemt kan styres, overvåges og administreres via en cloudbaseret webportal? Airlinq®​ Online muliggør én samlet og central styring af alle anlæg, hvilket er en stor fordel, hvis du fx er en skole eller institution med flere Airmaster anlæg i forskellige rum – eller en kommune med anlæg på forskellige lokationer. Det er nemt, hurtigt, økonomisk – og sikkert!

 

Airmaster har udviklet Airlinq®​ Online, som er en cloudbaseret webportal. Den er således skræddersyet til vores decentrale anlæg og til de behov, som vi oplever, at vores kunder har i forhold til styring og overvågning af anlæggene. Til hverdag er det ofte tilstrækkeligt at tjekke driftstatus og CO2-niveau, men med Airlinq®​ Online får man som bruger også mulighed for tjekke en lang række af anlæggets andre funktioner.

 

Hvornår er Airlinq®​ Online en fordel?
Airlinq Online® er særlig effektiv for skoler eller institutioner med flere anlæg – fx fordelt i klasselokaler, grupperum, fællesarealer, administration mv. Det kan også være kommuner, der har Airmasters decentrale ventilationsanlæg i flere af kommunens ejendomme, men har brug for én samlet styringsportal, hvor justeringer kan foretages uden at være fysisk tilstede i den givne bygning.

 

Med Airlinq® Online får man som bruger et hurtigt overblik over anlæggenes aktuelle værdier for bl.a. temperaturer, driftstilstand, CO2-niveau, TVOC-niveau, filterlevetid, advarsler og alarmer, ligesom det er nemt at tilpasse brugerfladen til de individuelle behov. Nogle anlæg er udstyret med forskellige sensorer, fx CO2-sensor, TVOC-sensor eller en PIR (bevægelses)-sensor. Nogle er programmeret til at køre i bestemte tidsrum. Med tilkøb af en energimåler er det også muligt at tjekke det aktuelle energiforbrug på anlæggene. Med Airlinq® Online slipper man for at logge sig ind på hvert anlæg for at ændre på indstillingerne manuelt, ligesom man sikrer en nemmere service af anlæggene.

Også sikkerheden med Airlinq® Online er i top. Al kommunikation er krypteret – både mellem bruger og servere – og mellem ventilationsanlæg og servere. Du kan altså anvende den cloudbaserede løsning med ro i maven. Også hvad angår økonomien. For Airlinq® Online er væsentlige billigere end andre traditionelle netværk, ligesom opsætningen er så enkelt, at de fleste selv kan gøre dette. Alternativt hjælper Airmaster naturligvis.

En anden fordel ved systemet er, at det er muligt at trække data om indeklimaet. Lagring af data kan være gavnligt – bl.a. for driftsansvarlige på institutioner, skoler eller arbejdspladser, der skal dokumentere et sundt indeklima.

 

Airlinq® Online API
Har du et ønske om at integrere styringen af dit decentral anlæg i BMS-systemer? Airmaster har udviklet Airlinq® Online API, der muliggør at både regulering og styring af Airmasters decentrale ventilationsanlæg kan ske via traditionelt BMS-system. Også uden at man som bruger skal investere i dyre kommunikationsmoduler som fx KNX® og BACnetTM. Ved hjælp af Airlinq Online API kan de funktioner, som du ønsker fra Airlinq® Online integreres i dit BMS-system. Med API’en får du altså mulighed for at styre og administrere dit decentrale ventilationsanlæg fra Airmaster sammen med fx lys, varme og andre installationer i din bygning.

 

Airmasters Airlinq® Online er udbredt hos bl.a. de kommunale ejendomme, da systemerne understøtter en effektivisering af deres arbejde og en bedre service.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev