Airmaster udvider med nyt produkt

Airmaster har hermed fornøjelsen af at præsentere AM 50.
News Article

Et AM 50 ventilationsanlæg installeret på et toilet.

AM 50 er et lille, kompakt arkitekttegnet anlæg med fokus på et enkelt og tidløst design. Det har et lavt energiforbrug, en høj varmegenvinding og er støjsvagt. Derudover leverer anlægget et balanceret luftskifte og er tænkt til anvendelse i de helt små rum som toiletter, depot- eller kælderrum, printerrum eller mindre kontorer, hvor der er behov for et godt indeklima.

AM 50 har indbygget, effektiv roterende varmeveksler og er styret af en temperatur- og fugtsensor. Og kombinationen af sensorer og styring af rotorvekslere gør, at det muligt at styre AM 50 på intelligent vis, så der opnås et sundt indeklima med minimalt energiforbrug. Anlægget har et lavt energiforbrug – det genvinder mere end 80% af varmen fra rummet.

 

AM 50 er nem og hurtig at montere, da den monteres direkte i væggen. Det er støjsvagt og er derfor helt perfekt til rum, hvor der både er brug for ro og frisk luft.

 

AM 50 er et resultat af et udviklingsprojekt med deltagelse af bl.a. DTU, PLH Arkitekter, Ebmpapst, Smith Innovation og SustainSolutions - og som nu er Airmasters mindste anlæg:

Galleri Web

AM 50 / Indendørs

”Vi er stolte af at tilføje AM 50 til vores produktsortiment. Det er et godt og solidt produkt med et flot design, der passer perfekt ind i vores produktprogram,” fortæller Kim Jensen, CEO hos Airmaster.

Interesseret? Kontakt os!

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev