Behagelig temperatur i klasseværelset eller på kontoret – også om sommeren

Når kalenderen siger 1. juni er det sommer. Det betyder, at temperaturen stiger både ude og inde, og det kan give varme klasseværelser og kontorer
Web Header

Er det svært at holde temperaturen nede på et behageligt niveau i klasselokalet eller på kontoret hen over sommeren? Med Airmasters decentrale ventilationsanlæg er det faktisk en mulighed.

 

Anlægget kan sænke temperaturen uden montering af køleenhed. Den udnytter bl.a. udeluften til at nedkøle rumtemperaturen i fx klasselokalet hen over natten. Ved at lede luften uden om varmeveksleren via bypass bliver udeluften tilført lokalet uden at få varme fra udsugningsluften. På den måde sikrer man, at der er en behagelig, kølig temperatur, når børnene møder ind i klassen om morgenen, eller når de ansatte møder ind til en ny arbejdsdag på kontoret.

 

På de varmeste sommerdage er det dog ikke altid nok. Ved at eftermontere Airmasters kølemodul til dit anlæg kan der opnås ekstra køling. Kølemodulet reducerer indblæsningsluftens temperatur med op til 15°C ved at sænke temperaturen på indtagsluften.

 

Med Airmasters inverterstyrede kølemoduler får du effektive og behovsstyrede ventilations- og køleløsninger med et særligt lavt energiforbrug. Et kølemodul sammenbygges med Airmasters decentrale ventilationsanlæg.

 

Airmasters kølemoduler fås til følgende anlæg: AM 150, AM 500 H, AM 800 H og DV 1000

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev