Airmaster lancerer entalpi varmeveksler

Er luftfugtigheden indendørs for høj, er det skadeligt for såvel helbred som bygning, men også en meget lav luftfugtighed kan være et problem. Hvis indeklimaet er for tørt, vil nogle blandt andet opleve tørre øjne og tørre slimhinder. Det kan der gøres noget ved.
entalpi varmeveksler

Airmasters almindelige modstrømsvarmeveksler har en meget høj varmegenvinding, hvor du beholder det meste af varmen i rummet, når der ventileres. Med vores nye entalpiveksler får du nu muligheden for også at beholde fugt i rummet, så der ikke opleves for tørt at være.

Vi lancerer hermed 2 nye veksler-løsninger til alle Airmaster ventilationsanlæg:

  • NYHED: Ren entalpiveksler løsning
  • NYHED: Kombinationsveksler bestående af entalpiveksler + Airmasters normale modstrømsvarmeveksler
  • STANDARD: Modstrømsvarmeveksleren er fortsat vores standardløsning

 

Den rene entalpivekslerløsning vil især være egnet til meget kolde klimaer som f.eks. det nordligste Skandinavien.

En kombinationsveksler fungerer som en mellemting mellem de to typer vekslere, dermed med større temperaturvirkningsgrad end den rene entalpivekslerløsning, og med reduceret fugtvirkningsgrad. Kombinationsveksleren vil være velegnet til områder væk fra kysten i Centraleuropa, hvor der kan optræde kolde og tørre perioder, men hvor der ikke er ekstremt klima.

Kombinationsveksleren vil desuden være egnet til brug i kystnære områder med moderat klima, hvis man ønsker at have sikkerhed for altid at kunne opretholde højere indendørs fugtighed end normalt, f.eks. over 40% relativ luftfugtighed.

Kølemodul til AM 150

Som forberedelse til en forhåbentlig dejlig varm sommer, så har du nu muligheden for at få AM 150 leveret med  kølemodul.

Det nye kølemodul, CC 150, kan i de fleste tilfælde eftermonteres på allerede installerede AM 150 ventilationsanlæg. Kontakt os for flere informationer.

AM 150 med CC 150

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev