Airmaster lancerer nyt fleksibelt AM 300 ventilationsanlæg

Den nye AM 300 er et decentralt ventilationsanlæg med meget høj kvalitet, stor fleksibilitet, gennemtænkte tekniske og brugervenlige detaljer.
AM 300 versioner

Den nye AM 300 fra Airmaster er grundlæggende en fortsættelse af det nuværende AM 300 decentrale ventilationsanlæg, men forbedret og forfinet på en lang række punkter.

Grundprincipperne i den nye AM 300 er også en fortsættelse af Airmasters høje standard for opnåelse af godt indeklima med mindst muligt energiforbrug og bedste cost of life.

Den nye AM 300 er særdeles fleksibel i anvendelse og installation.

Med flere muligheder for placering af indtag og afkast, samt mulighed for kanalføring af indblæsning og udsugning inde i rummet, er der mulighed for at tilpasse til mange forskellige typer rum.

Som noget nyt kan indtag og afkast også placeres enderne af anlæggets kabinet, hvormed indtag og afkast for eksempel kan føres udenom forhindringer inde i bygningen, eller anvendes til at skabe et ensartet udtryk på facaden. Desuden leveres standard indbygget adaptiv indblæsningsrist, som sikrer en god luftfordeling. Tillige er der mulighed for kanalført indblæsning og udsugning, hvilket øger fleksibiliteten.

AM 300 kan styres fra et separat betjeningspanel, men kan også styres via Airmasters IoT-platform ”Airmaster Airlinq Online” eller tilkobles et BMS system.

Og mange flere detaljer. 

Et andet fokusområde har været øget genanvendelighed. 

  • Enkel adskillelse og dermed mulighed for genbrug af komponenter.
  • Ændrede produktionsmetoder reducerer anvendelsen af klæbemidler med op til 90 %.
  • Anvendelse af isolering fremstillet af genbrugte skummaterialer og uden pigmentstoffer. 100% polyuretan granulat som kan genanvendes.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev