Airlinq API

Airmaster introducerer nyudviklet API der gør det let og økonomisk attraktivt at integrere styringen af Airmaster ventilationsanlæg op mod BMS systemer.
Airlinq Online API

Airmaster decentrale ventilationsanlæg er stand-alone ventilationsanlæg med egen styring som betjener det enkelte rum med ventilation, varmegenvinding og højt komfortniveau.

Airmaster introducerede allerede i 2016 en cloud baseret løsning hvor anlæggene kobles sammen i ”skyen” hvor de reguleres og overvåges via Airmasters Airlinq Online platform. Flere tusinde anlæg er allerede koblet op på denne platform.

Airmasters Airlinq Online løsning udvides nu med en nyudviklet API, så regulering og overvågning samtidig OGSÅ kan foretages via et traditionelt BMS system, uden investering i dyre kommunikationsmoduler såsom  KNX® , BACnetTM og lignende.

Der opnås mange fordele herved:

  • Airmaster kan fortsat supportere og overvåge anlæg via Airlinq Online
  • Brugere og teknikere kan vælge om de til dagligt vil anvende brugerfladen fra Airlinq Online eller fra BMS leverandør til styring og overvågning af Airmaster ventilationsanlæg
  • Fælles regulering af for eksempel signaler til temperaturen i rummet – sparer energi og giver komfort da systemerne ikke modarbejder hinanden
  • Der gives alarmer til BMS systemet så service kan planlægges effektivt og omkostningsbesparende

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev