Case stories

Frisk luft på en ekstremt økonomisk måde

Foråret 2017 flyttede de 381 elever på De Zonnebloem folkeskolen i Sint-Amands (Belgien) endelig ind i deres helt nye skolebygning. Takket være et nytænkende arkitektonisk koncept blev det muligt at udnytte skolens begrænsede plads helt optimalt. Et sofistikeret ventilationsystem sikrer perfekt komfort og tilstrækkeligt med frisk luft. Kort sagt, en skole som opfylder alle betingelser for et godt studiemiljø.  

Godt indeklima i skolen
Kreativ med ventilationen i Turnhout børnehave

Den enestående bygning giver med sin organiske træfacade det perfekte udtryk af åbenhed og kreativitet, der fanger opmærksomheden og inviterer til at blive udforsket. ”Velkommen” er det visuelle keyword. Den mindre synlige, men ikke mindre vigtig fordel, er komfort. Den skyldes til dels det decentrale ventilationssystem fra Airmaster, der konstant sørger for optimal luftkvalitet i børnehaven.

Godt indeklima i børnehaven
Samarbejde mellem skole, kommune, private virksomheder og vidensinstitutioner, der sammen udvikler innovative, helhedsorienterede løsninger

Gate 21 projektet "Skolerenovering i en helhed" har løbet over en fireårig periode fra 2014-2018 og har sat fokus på indeklima i skoler, samt reducering af
energiforbruget og udvikling af innovative løsninger til at skabe fremtidens bedst tænkelige klasselokale.

Gate 21 projektet
Tranbjergskolen afdeling Grønløkke - Bedre indeklima og lavere energiregning

Aarhus Kommune besluttede at renovere Tranbjergskolen afdeling Grønløkke som et Aa+ Energirenoveringsprojekt, og der blev dermed stillet krav til såvel forbedring af indeklima, som besparelser på energiregningen. 

Tranbjergskolen afdeling Grønløkke
Overblik og kontrol hos Silkeborg Kommune

Ingeniør Thomas Kjems Lyngvad fra Energi og Teknik, Silkeborg Kommune, fortæller..

Lavenergiklasse 1 skole kræver energieffektiv ventilation

Airmasters decentrale ventilation tilpasser sig elevernes bevægelsesmønstre, og bidrager til skolens status som lavenergiklasse 1.

Ventilation skole
Agerbæk Skole

På Agerbæk Skole i Sydvestjylland er det lykkedes Varde Kommune at skabe et behageligt indeklima for lærere og elever - både i de almindelige undervisningslokaler samt faglokalerne.

Vestre Skole - Fremtidens skole

Airmaster ønskede at støtte op om en forbedring af skolens læringsmiljø.

Ventilation skole
Gl. Hasseris skole

Indeklimaet i klasselokalerne på Gl. Hasseris Skole var blevet for dårligt. Eleverne kunne ikke koncentrere sig ordentligt og fik ofte hovedpine

Referenceliste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!