Gl. Hasseris skole

Hovedpine og manglende koncentration var et stort problem for eleverne på Gl. Hasseris Skole, Aalborg. Minimal støj, et bedre indeklima og en pris, der var til at betale - det var kravene til den kommende ventilationsløsning.

Da Gl. Hasseris Skole skulle vælge en ventilationsløsning, var spørgsmålet, om de skulle vælge central eller decentral ventilation. Ledelsen på Gl. Hasseris Skole aftalte med Airmaster, at der over en periode kunne lånes et Airmaster anlæg for at teste om dette var en mulig løsning for skolen. 

Et eksempel fra dagligdagen
CO2 målinger, foretaget i et traditionelt undervisningslokale på skolen, viste tydeligt, hvor afgørende en god ventilation var for luftkvaliteten. Den blå linje viser CO2-niveauet med et Airmaster-anlæg i drift. Den røde linje viser målinger, foretaget i samme lokale, men uden ventilation. I figur 1 er målingerne foretaget over en enkelt skoledag, og i figur 2 er målingerne foretaget over en hel undervisningsuge.

 Et entydigt resultat
Uden ventilation røg CO2-niveauet op på hele 2000ppm på blot en enkelt undervisningstime. Taget i betragtning af hvor mange timer vi tilbringer i daginstitutionen, uddannelsesinstitutioner og på arbejdet var dette resultat både tankevækkende og foruroligende. Efter testkørslen af anlæggene besluttede skolen, at der skulle installeres Airmaster ventilation i alle rum på hele skolen. Installationen af ventilationsanlæggene foregik nemt og fleksibelt i et rum af gangen - uden at forstyrre dagligdagen og ødelægge læseplanen.
 Tre hurtige fra lærerne
“Hvad var det første I bemærkede efter at have fået Airmaster ventilation i undervisningslokalerne?"

Tre entydige svar:
    ► bedre indeklima
    ► ingen træk fra åbne vinduer og døre
    ► at man slet ikke lægger mærke til anlægget”

HVEM

Gl. Hasseris Skole

0.- 9 klasse

745 elever

100 lærer

 

HVAD

AM 300 - 4 stk.

AM 500 - 4 stk

AM 800 - 26 stk.

 

HVOR

Hasseris Aalborg Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!