Spring til hovedindhold

Hello, we are Airmaster We are passionate about air 

Hello, we are AirmasterWe are passionate about air 

Vi søger en Sales Developer

Vi søger en Sales Developer

Har du et stærkt kommercielt mindset, og motiveres du af at udvikle virksomhedens aftermarket?

Hos Airmaster får du en central position med stor indflydelse i udviklingen af forretningsområdet, som har et stort potentiale.

Du får en stor berøringsflade, som involverer hele værdikæden i en dynamisk vækstvirksomhed. Du får derfor en ansvarsfuld rolle, ligesom du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling i en attraktiv virksomhed med flad organisationsstruktur.

Læs mere

Meet the masters of air

Meet the masters of air Anders Borrisholt

Der er ingen dage, der er ens hos Airmaster. Og der er ingen dage, der er lange. Tværtimod. Jeg kan virkelig godt lide mit arbejde og det jeg laver – især fordi, der er stor frihed under ansvar. Det er en af de ting, jeg især vil fremhæve ved Airmaster. Man får ansvar – og der er tillid til en.

Airmaster søger projektleder til udviklingsprojekter

Airmaster søger projektleder til udviklingsprojekter

Vi søger en målrettet projektleder, der kan medvirke til at udvikle og lancere nye decentrale ventilationsprodukter i samarbejde med kompetente kollegaer.

For at få succes i rollen har du måske allerede snust til faget projektledelse, ellers er det måske dit næste naturlige skridt, og vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at dygtiggøre dig indenfor faget.

Læs mere

Airmaster søger en civilingeniør

Airmaster søger en civilingeniør

Kunne du tænke dig at benytte og udvikle din faglighed inden for indeklima og energi?

Med din viden inden for indeklima og energi kommer du til at udvikle nye systemer, som vil tage Airmaster til nye højder.

Du vil være en del af et fagligt miljø og med dit ansvar for at udvikle nye systemer, vil du få en stor berøringsflade på tværs af organisationen.

Læs mere

Meet the masters of air

Meet the masters of air Katrine Houbak

Airmaster er en arbejdsplads, der fejrer sine succeser sammen med sine medarbejderne. Det synes jeg, er en fantastisk egenskab at have som virksomhed. Det er jeg stolt af at være en del af.

Meet the masters of air

Meet the masters of air Frederik Jensen

Airmaster er en ambitiøs virksomhed, hvor man virkelig får lov til at udvikle sig fagligt. Der er arbejdsplads, hvor der er stor tillid til en som medarbejder, hvor man får også lov til at fejle – og at lære af sine fejl. Man får virkelig lov til at prøve sig selv af, og har stor indflydelse på opgaveløsningen i det daglige.

We provide our future the best indoor climate 

Meet the masters of air

Meet the masters of air Pia N. Møller

Det er en særlig kultur, der er hos Airmaster. En kultur, man virkelig gerne vil være en del af. Sammenholdet er helt unikt: vi passer på hinanden, vi er gode til at tale sammen – og så har vi det sjovt. Og alle tre dele er faktisk lige vigtige i et godt arbejdsmiljø.

Vi er specialister i indeklima

Sikrer den højeste standard

Vi insisterer på at hæve kvaliteten i alt, hvad vi gør. Vi sikrer vores høje standarder ved at have alt samlet under samme tag i Danmark inklusiv vores dygtige specialister i produktion.

Mere end 10% af vores medarbejdere arbejder med produktudvikling i vores Research & Development afdeling, Her udvikler de nye produkter, funktioner, teknologi og design.

Meet the masters of air

Meet the masters of air Rasmus Hammer 

Airmaster er et sted, hvor man har stor respekt for hinanden - og hvor man lytter. Der er stort fokus er på at komme i mål samtidig med, at man passer på hinanden. Det handler ikke så meget om, hvad DU kan – det handler om, hvad vi i fællesskab formår at udrette.  

Leder du efter nye udfordringer?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere til at hjælpe os med at levere det bedste indeklima.

Vi søger ofte nye kollegaer til produktion, produktudvikling, salg og marketing.

Du kan også skrive til job@airmaster.dk