Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

Et eksempel kunne være, at en klasse med 28 personer kan forsynes med frisk luft fra ét Airmaster AM 1000 ventilationsanlæg.
// 28. marts - 2019

Hvordan integreres decentral ventilation i rummet?

Hvert rum og hver bygning har sine muligheder for hvordan ventilation kan integreres. Det har Airmaster taget højde for i udvikling og design af serien af væghængte ventilationsanlæg til skoler, kontorer, mødelokaler mv.
// 27. marts - 2019

Ses vi på Building Green i København?

Du kan finde Airmaster på stand 14, hvor vi stiller skarpt på godt indeklima med et bredt udsnit af vores kompetencer indenfor decentral ventilation. Vi har fokus på blandt andet design & installationsmuligheder, Autodesk Revit filer, der kan hjælpe i designfasen, samt funktionsafprøvning – Bygningsreglementets nye krav i BR18.
// 25. oktober - 2018

Ny filterstandard – EN ISO 16890

Partikelluftfiltre til ventilation skal fra d. 1. juli 2018 overholde den nye filterstandard EN ISO 16890, som erstatter DS/EN 779:2012. Alle Airmaster anlæg der ordres fra d. 1. juli, leveres derfor med filtre efter den nye standard EN ISO 16890. Filtrene vil være markeret efter de nye betegnelser.
// 18. juni - 2018

Gate 21 projekt: ”Skolerenovering i en helhed”

Gate 21 projektet ’Skolerenovering i en helhed’ har løbet over fire år og sætter fokus på indeklima samt at reducere energiforbruget for at udvikle nye metoder til at skabe fremtidens bedst tænkelige klasselokale. Projektets overordnede mål er at skabe det bedst mulige indeklima for elever og lærere i den danske folkeskole for at forbedre trivslen og lærings- og arbejdsmiljøet
// 14. juni - 2018

Er du klar til en varm sommer?

- det er vi hos Airmaster med vores decentrale ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. Dette anlæg, AMC 150, vil give dig frisk luft, og komfort køling på samme tid.
// 11. juni - 2018

Airmaster introducerer nyt 2-i-1 ventilationsanlæg på Building Green

Ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. AMC 150, er specielt designet til at dække behovet for ventilation i mindre lokaler som f.eks. 1-2 personers kontorer, hvor der skal være et konstant behageligt arbejdsklima, herunder udskiftning af luft og frafiltrering af udefrakommende partikler.
// 26. oktober - 2017

Nu bliver det endnu nemmere og billigere at få Airmaster Airlinq® Online

Alle der i dagligdagen arbejder med planlægning og projektering af BMS-systemer i nybyggeri såvel som renoveringsprojekter, ved hvor indviklet det er at få BMS-systemerne til at virke fra dag et.
// 1. august - 2017

Airmaster introducerer ny AM 150

Nu lancerer Airmaster en spritny AM 150, der erstatter det tidligere AM 100 anlæg. Det nye anlæg har øget luftkapacitet, et lavere energiforbrug og højere varmegenvinding, som er ensbetydende med lavere driftsomkostninger – dog uden at gå på kompromis med det gode indeklima.
// 6. juni - 2017

Er du klar til VVS 17? Det er vi!

Kom og oplev vores nye AM 100 og AM 900 på messen
// 3. april - 2017
 | 1 2  >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!