Vi bygger bro til BMS integration

Airmaster introducerer nyudviklet API der gør det let og økonomisk attraktivt at integrere styringen af Airmaster ventilationsanlæg op mod BMS systemer.
// 4. oktober - 2019

Airmaster tilbyder funktionsafprøvning via standard medleveret software

Som noget nyt kan funktionsafprøvning af Airmaster ventilationsanlæg gennemføres ved hjælp af det tilhørende serviceværktøj ”Airlinq Service Tool”. Baseret på kravene i DS 447.
// 3. oktober - 2019

Frisk luft til træning

Idrætsfaciliteter byder på specielle udfordringer med hensyn til at opnå en konstant god luftkvalitet. Spinninglokaler, yogalokaler eller omklædningsrum – de har hver sin belastning, og dermed også individuelle behov for udskiftning af luft.
// 17. juni - 2019

Facaderist i nyt aerodynamisk design

Airmaster introducerer en ny facaderist, der med sin specielle geometri og aerodynamiske design, kan gøre det muligt at reducere gennemføringen i facaden for et AM 1000 ventilationsanlæg. Hvor man tidligere anvendte en Ø400 mm gennemføring, kan man nu nøjes med at anvende en Ø315 mm – uden ekstra tryktab og medrivning af regnvand.
// 23. april - 2019

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

Et eksempel kunne være, at en klasse med 28 personer kan forsynes med frisk luft fra ét Airmaster AM 1000 ventilationsanlæg.
// 28. marts - 2019

Hvordan integreres decentral ventilation i rummet?

Hvert rum og hver bygning har sine muligheder for hvordan ventilation kan integreres. Det har Airmaster taget højde for i udvikling og design af serien af væghængte ventilationsanlæg til skoler, kontorer, mødelokaler mv.
// 27. marts - 2019

Ses vi på Building Green i København?

Du kan finde Airmaster på stand 14, hvor vi stiller skarpt på godt indeklima med et bredt udsnit af vores kompetencer indenfor decentral ventilation. Vi har fokus på blandt andet design & installationsmuligheder, Autodesk Revit filer, der kan hjælpe i designfasen, samt funktionsafprøvning – Bygningsreglementets nye krav i BR18.
// 25. oktober - 2018

Ny filterstandard – EN ISO 16890

Partikelluftfiltre til ventilation skal fra d. 1. juli 2018 overholde den nye filterstandard EN ISO 16890, som erstatter DS/EN 779:2012. Alle Airmaster anlæg der ordres fra d. 1. juli, leveres derfor med filtre efter den nye standard EN ISO 16890. Filtrene vil være markeret efter de nye betegnelser.
// 18. juni - 2018

Gate 21 projekt: ”Skolerenovering i en helhed”

Gate 21 projektet ’Skolerenovering i en helhed’ har løbet over fire år og sætter fokus på indeklima samt at reducere energiforbruget for at udvikle nye metoder til at skabe fremtidens bedst tænkelige klasselokale. Projektets overordnede mål er at skabe det bedst mulige indeklima for elever og lærere i den danske folkeskole for at forbedre trivslen og lærings- og arbejdsmiljøet
// 14. juni - 2018

Er du klar til en varm sommer?

- det er vi hos Airmaster med vores decentrale ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. Dette anlæg, AMC 150, vil give dig frisk luft, og komfort køling på samme tid.
// 11. juni - 2018
 | 1 2 3  >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!