Airmaster introducerer nyt 2-i-1 ventilationsanlæg på Building Green

Ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. AMC 150, er specielt designet til at dække behovet for ventilation i mindre lokaler som f.eks. 1-2 personers kontorer, hvor der skal være et konstant behageligt arbejdsklima, herunder udskiftning af luft og frafiltrering af udefrakommende partikler.
// 26. oktober - 2017

Nu bliver det endnu nemmere og billigere at få Airmaster Airlinq® Online

Alle der i dagligdagen arbejder med planlægning og projektering af BMS-systemer i nybyggeri såvel som renoveringsprojekter, ved hvor indviklet det er at få BMS-systemerne til at virke fra dag et.
// 1. august - 2017

Airmaster introducerer ny AM 150

Nu lancerer Airmaster en spritny AM 150, der erstatter det tidligere AM 100 anlæg. Det nye anlæg har øget luftkapacitet, et lavere energiforbrug og højere varmegenvinding, som er ensbetydende med lavere driftsomkostninger – dog uden at gå på kompromis med det gode indeklima.
// 6. juni - 2017

Er du klar til VVS 17? Det er vi!

Kom og oplev vores nye AM 100 og AM 900 på messen
// 3. april - 2017

Sæt kryds i kalenderen

Arkitekter, ingeniører, bygherrer og andet godtfolk fra byggebranchen, inviteres hermed til Building Green Aarhus.
// 16. marts - 2017

Tak for i år

Først og fremmest tak for et par gode dage under Building Green. 7394 har besøgt messen - nåede du at se det du ville, eller..?
// 21. november - 2016

Vi håber at se dig på Building Green

"New demands, new solutions". Ud fra denne devise er vi fra Airmasters side klar til at præsentere både gamle kendinger og produktnyheder på dette års Building Green messe i Forum.
// 20. oktober - 2016

NYHED Airmaster Airlinq® Online

Hos Airmaster følger vi med udviklingen. Digital BMS er anvendt og velkendt hos de fleste, så nu tager vi det næste skridt. Onlinestyring og betjening af decentrale ventilationsanlæg fra Airmaster.
// 1. september - 2016

AIRMASTER revolutionerer med nyt AM 1000 decentralt ventilationsanlæg

AIRMASTER A/S introducerer nu nyt decentralt ventilationsanlæg, der egner sig til eksempelvis ventilation i skoler, kontorer og andre steder, hvor der er behov for effektivt luftskifte med lavt energiforbug.
// 11. februar - 2016

ISH 2015 i Frankfurt

For femte gang deltager Airmaster som udstiller ved ISH messen i Frankfurt. På dette års messe udstiller Airmaster hele to produktnyheder. Derudover viser Airmaster et udpluk af det brede sortiment indenfor skoleventilation og ventilation til kontor og bolig, samt styring og betjening.
// 4. marts - 2015
<  | 1 2 3  >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!