// 1.8.2017

Nu bliver det endnu nemmere og billigere at få Airmaster Airlinq® Online

Alle der i dagligdagen arbejder med planlægning og projektering af BMS-systemer i nybyggeri såvel som renoveringsprojekter, ved hvor indviklet det er at få BMS-systemerne til at virke fra dag et.
 

NU FÅS DET NÆSTEN IKKE NEMMERE
Forordninger omkring energibesparelser gør, at man skal kunne realisere flest mulige energibesparelser i bygningsmassen. Ud fra et helhedsperspektiv skal det derfor være nemt og økonomisk overskueligt at projektere, udføre og drifte bygningsinstallationerne.

Sidste efterår introducerede vi Airmaster Airlinq® Online. Airlinq Online er en professionel webportal til ethernet-tilsluttede Airmaster ventilationsanlæg. Portalen er en cloudbaseret tjeneste, hvor serverne, der håndterer kom­munikation med anlæggene, ligger i "skyen". Airlinq Online er designet til at styre, overvåge og administrere ventilationsløsninger for en eller flere installationer.

I dag, 10 måneder senere, er mere end 1.500 decentrale ventilationsanlæg fra Airmaster opkoblet ”i skyen”.

NYT !
VI FØLGER MED UDVIKLINGEN

Airlinq Online er blevet videreudviklet, så systemet nu kan sættes op i kombination med et Airlinq® BMS system. Det vil sige, at man mellem de enkelte Airmaster ventilationsanlæg blot trækker et bus-kabel, og at kun et enkelt anlæg skal have adgang til internettet. Adgang til internettet kan etableres enten via netværkskabel eller GSM. Den nye bus-løsning gør, at Airlinq Online nu er endnu nemmere og billigere end fx en traditionel BMS-løsning.

 


Der bliver løbende videreudviklet på Airlinq Online portalen og du vil derfor altid have en opdateret portal med de nyeste funktioner.

SIKKERHED
Selvom vi ønsker åbenhed, så er sikkerhed også i højsædet hos Airmaster. Derfor er al kommunikation forsvarligt krypteret. Det gælder både mellem brugere og servere, og mellem ventilationsanlæg og servere. Du behøver derfor ikke være nervøs for hackere når du bruger Airlinq Online.


SILKEBORG KOMMUNE OM AIRMASTER AIRLINQ® ONLINE

Ingeniør Thomas Kjems Lyngvad fra Energi og Teknik i Silkeborg Kommune, fortæller..

” I Silkeborg Kommune arbejder alt teknisk personale i teams og der findes ikke længere fast personale i vores ejendomme. Dette betyder, at IT løsninger til fjernovervågning og drift af vores tekniske installationer er kraftigt efterspurgte og under konstant udvikling. I efteråret 2016 fik vi monteret 45 decentrale ventilationsanlæg med opkobling til Airlinq Online”.

► Læs her hele Thomas’ beretning om Silkeborg Kommunes behov, og hvordan de fik den perfekte løsning med Airmaster Airlinq® Online


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!