// 26.10.2017

Airmaster introducerer nyt 2-i-1 ventilationsanlæg på Building Green

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/650x600pix_AMC150_Nyhedsbillede.jpg
Ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. AMC 150, er specielt designet til at dække behovet for ventilation i mindre lokaler som f.eks. 1-2 personers kontorer, hvor der skal være et konstant behageligt arbejdsklima, herunder udskiftning af luft og frafiltrering af udefrakommende partikler.
 

Ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt.

AMC 150, er specielt designet til at dække behovet for ventilation i mindre lokaler som f.eks. 1-2 personers kontorer, hvor der skal være et konstant behageligt arbejdsklima, herunder udskiftning af luft og frafiltrering af udefrakommende partikler. 

Revolutionerende lydsvag

Alle krav fra BR2020 opfyldes, og mere til. F.eks. på lyd – AMC 150 er helt exceptionel lydsvag og revolutionerer markedet med sin høje kapacitet samtidig med at være så lydsvag. Lydniveauet for AM 150 anlægget uden køl er i forvejen meget lav, og ved at tilføje et kølemodul ville man forvente et højere lydniveau. Det er ikke tilfældet med AMC 150 – kølemodulet hæver ganske enkelt ikke lydniveauet. Derfor er AMC 150 velegnet til lokaler, som f.eks. kontorer, hvor lydniveau er vigtigt for det gode arbejdsklima.

Energieffektiv

Energiforbruget er selvfølgelig også i den lave ende. Ud over at det enkelte anlæg er optimeret rent energiforbrugsmæssigt, så bliver driftsomkostningerne holdt yderligere nede ved hjælp af behovsstyret køling. En inverterstyret køleløsning giver en trinløs kapacitetsregulering af kompressoren, så den hele tiden tilpasser sig det aktuelle kølebehov.

Design med omtanke

I designfasen af AMC 150 er der taget hensyn til mange forskelligartede behov. Som nævnt, er Airmaster meget fokuseret på lydniveau, energiforbrug og i det hele taget den samlede kvalitet af ventilation. Herudover er der også lagt vægt på det visuelle design. Samlet i ét kabinet, har AMC 150 fået et design med rene linier. Det kan installeres fuldt synligt, eller man kan vælge at delintegrere i loftet, så kun den nederste del er synlig.

Regulering af indblæsningstemperatur

Kombinationen af automatisk og trinløs regulering af bypassspjæld samt det inverterstyret kølemodul sikrer en optimal regulering af indblæsningstemperaturen. Ud over det indbyggede kølemodul, er der som option mulighed for at tilføje en varmeflade. Så er der, sammen med varmegenvinding, yderligere mulighed for at justere på indblæsningstemperaturen.  

Enkel og hurtig installation

Installationsmæssigt er AMC 150 forberedt til at være så enkel som muligt. Kølemodulet er tilsluttet ventilationsanlægget fra fabrikken, hvilket gør den samlede løsning til en plug-and-play installation. Nemt og enkelt. Service kan heller ikke være mere enkel – ved at åbne bundpladen er der umiddelbar adgang til filtre i såvel ventilations- som køledelen. Eftermontage på et senere tidspunkt, er der også tænkt på. Det vil f.eks. være enkelt at eftermontere PIR sensor, CO2 sensor eller varmeflade. 

Samlet styring og administration

Med Airlinq® Online tilbydes central styring, overvågning og administration af Airmaster ventilationsanlæg, herunder også AMC 150. Airlinq® Online gør det nemt at administrere et antal Airmaster ventilationsanlæg, og lægger sig endvidere op af forordninger omkring energibesparelser. Man skal kunne realisere flest mulige energibesparelser i bygningsmassen. Ud fra et helhedsperspektiv skal det derfor være nemt og økonomisk overskueligt at projektere, udføre og drifte bygningsinstallationerne.

Med Airlinq® Online kan vi endvidere tilbyde Airlinq® BMS. Med Airlinq® BMS skal kun ét ventilationsanlæg have adgang til internettet, resten kommunikerer via busforbindelse.  


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!