// 11.6.2018

Er du klar til en varm sommer?

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/Produktnews-AMC150.jpg
- det er vi hos Airmaster med vores decentrale ventilationsanlæg med varmegenvinding og kølemodul samlet i ét produkt. Dette anlæg, AMC 150, vil give dig frisk luft, og komfort køling på samme tid.
 

AMC 150 er specielt designet til at dække behovet for ventilation i mindre lokaler på 10 – 20 kvm som f.eks. 1-2 personers kontorer, hvor der skal være et konstant behageligt arbejdsklima. Alle krav fra BR 2020 opfyldes, og mere til. F.eks. på lyd – AMC 150 er yderst lydsvag, samtidig med at have høj kølekapacitet og luftskifte. AMC 150 er derfor velegnet til kontorer, hvor blandt andet lydniveau er vigtigt for det gode arbejdsklima.

Energieffektiv

Energiforbruget er selvfølgelig i den lave ende. Ud over at det enkelte ventilationsanlæg er optimeret rent energiforbrugsmæssigt, så bliver driftsomkostningerne holdt yderligere nede ved hjælp af behovsstyret ventilation og -køling. Der spildes ganske enkelt ikke unødig energi.

Regulering af indblæsningstemperatur

Kølemodulet er designet til at sænke udetemperaturen med op til 15 °C. Ud over det indbyggede kølemodul er der, som option, mulighed for at tilføje en varmeflade. Det giver, sammen med varmegenvinding, yderligere mulighed for at regulere på indblæsningstemperaturen.

Enkel og hurtig installation

Installationsmæssigt er AMC 150 forberedt til at være så enkel som muligt. Kølemodulet er tilsluttet ventilationsanlægget fra Airmasters fabrik, hvilket gør den samlede løsning til en plug-and-play installation. AMC 150 er en horisontal udgave, hvor indtag og afkast føres vandret bagud fra anlægget.

Kontakt os for et tilbud, eller for at høre mere om AMC 150

> Produkt information


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!