// 25.10.2018

Ses vi på Building Green i København?

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/Revit-stor.jpg
Du kan finde Airmaster på stand 14, hvor vi stiller skarpt på godt indeklima med et bredt udsnit af vores kompetencer indenfor decentral ventilation. Vi har fokus på blandt andet design & installationsmuligheder, Autodesk Revit filer, der kan hjælpe i designfasen, samt funktionsafprøvning – Bygningsreglementets nye krav i BR18.
 

Design og installation

Airmaster’s væghængte ventilationsmodeller er designet til at blæse frisk luft ind lige under loftet, og udnytte Coanda-effekten for optimal og behagelig fordeling af luften i rummet. Med denne metode kan ventilationsanlæggene integreres op til 2/3 i loftet. En anden mulighed er at integrere ventilationsanlægget over et ventilationsloft, hvor indblæsning så vil ske over loftet, og den friske luft sive ned gennem loftet. Her kan hele anlægget installeres over loftet, blot skal servicelemmen være tilgængelig.

Autodesk Revit filer

For at gøre det lettere i designfasen, stiller vi nu Autodesk Revit filer til rådighed på de fleste af vores ventilationsanlæg. Det er intelligente modeller, hvor du med ét klik kan tegne ventilationskanaler fra anlægget i den rigtige dimension, og med den korrekte klassificering. På objekterne er der angivet tilslutningspunkter for eltilslutning, der sammen med modellens informationer om strømforbrug medvirker til at en installation kan planlægges mest hensigtsmæssigt. Download på: www.airmaster.dk/download/bim.

Vi håber at se dig på Building Green i Forum

Med venlig hilsen

Team Airmaster


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!