// 27.3.2019

Hvordan integreres decentral ventilation i rummet?

Hvert rum og hver bygning har sine muligheder for hvordan ventilation kan integreres. Det har Airmaster taget højde for i udvikling og design af serien af væghængte ventilationsanlæg til skoler, kontorer, mødelokaler mv.
 

Forskellige muligheder – med samme ventilationsanlæg.

Fleksibiliteten i Airmasters ventilationsanlæg gør at man kan tage hensyn til såvel arkitektur som design af rummet. Som det kan ses i videoen, kan man vælge at lade Airmaster anlægget være fuld synlig under loftet, delvist integreret i loftet – eller fuldt integreret over et diffust siveloft. Ved sidstnævnte er blot servicelemmen synlig, og så er fraluft kanalført med et udsugningsarmatur.

Central styring af decentrale anlæg

Styringsmæssigt er der også flere forskellige muligheder. Da anlæggene er decentrale, kan de selvfølgelig have hvert sit betjeningspanel, men det kan være upraktisk når der er mange anlæg at holde øje med. Derfor har Airmaster udviklet Airlinq Online, som er en cloud-baseret IoT løsning. Airlinq Online giver mulighed for central styring og administration af alle tilkoblede Airmaster ventilationsanlæg. Hermed kombineres fordelene ved decentrale ventilationsanlæg med fordelene ved central styring.


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!