// 23.4.2019

Facaderist i nyt aerodynamisk design

/Files/Billeder/Billeder/Nyhed/BoomerainDK.jpg
Airmaster introducerer en ny facaderist, der med sin specielle geometri og aerodynamiske design, kan gøre det muligt at reducere gennemføringen i facaden for et AM 1000 ventilationsanlæg. Hvor man tidligere anvendte en Ø400 mm gennemføring, kan man nu nøjes med at anvende en Ø315 mm – uden ekstra tryktab og medrivning af regnvand.
 

Aerodynamisk Design

At kunne reducere diameteren fra Ø400 mm til Ø315 mm var en opgave, der lykkedes ved at gå i dybden med Airmasters viden om aerodynamik. Formen på lamellerne er udviklet, så der kun opstår meget begrænset turbulens på bagsiden af facaderisten. Derved reduceres tryktabet, og energiforbruget nedsættes væsentligt. Den helt specielle geometri er ydermere designet til at opfange vanddråber og lede dem væk, for dermed at undgå indtrængning i kanalen.

Facaderiste til alle vejrforhold

Vi installerer Airmaster ventilationsanlæg i meget forskellige geografiske forhold i Europa - fra mildt indlandsklima til den barske vestkyst i f.eks. Norge. Med vejrforholdene følger forskellige udfordringer for en facaderist. Det har vi imødekommet ved at lave tre forskellige varianter. Set udefra er de ens, hvilket f.eks. giver mulighed for at sætte forskellige facaderiste på samme bygning, hvis der er behov for det.

Airmaster Boomerain® Ø315-1 er en facaderist med et enkelt lag lameller, hvilket er godt til almindeligt indlandsklima under beskyttende forhold med relativ passivt miljø. Airmaster Boomerain Ø315-1

Airmaster Boomerain® Ø315-2 er en facaderist med dobbelt lag lameller, hvilket giver større beskyttelse for regnvand. Den anbefaler vi på mere udsatte steder, hvor f.eks. en vestenvind af og til kan være hård.

Airmaster Boomerain Ø315-2

Airmaster Boomerain® Ø315-3 er facaderisten med tre lag lameller, der har en ekstra effektiv afvisning af regnvand. Den er designet til hårde vejrforhold f.eks. kystnære områder, hvor ekstra beskyttelse kan være nødvendigt.
Airmaster Boomerain Ø315-3

Materiale

Airmaster Boomerain® Ø315 er lavet i søvandsbestanding aluminium, og kan som option leveres pulverlakeret i alle RAL farver.

Fordele

  • Huldiameteren i facaden kan ændres fra Ø400 mm til Ø315 mm
  • Vand forhindres i medrivning selv ved høje lufthastigheder
  • Energiforbruget reduceres
  • Lavere lyd 

 

Download brochure


 
Tilbage til oversigt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!