Indeklima i verdensklasse

...tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter.

Det var opgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede i 1991, da de etablerede Airmaster A/S i Aars.

Og ja, det lykkedes. Airmaster tilbyder i dag et bredt sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger, uden unødig energiforbrug.

Høj ydelse og lavt energiforbrug, intelligent behovsstyring, og et meget lavt lydniveau bringer Airmasters ventilationsanlæg i verdensklasse.
 

Airmaster er innovative når det kommer til produktudvikling

En meget stor del af Airmasters samlede ressourcer anvendes til produktudvikling og dokumentation. Samlet set arbejder over 10% af Airmasters medarbejdere med udvikling- og dokumentation.

Airmaster samarbejder med universiteter omkring ny teknologi, herunder Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, og det er virksomhedens mission at sikre implementeringen af den nyeste teknologi i anlæggene. Airmaster deltager i flere forskningsbaserede projekter omkring fremtidens effektive decentrale ventilationsløsninger. Airmasters elektronik bliver EMC-testet (EMC = Electromagnetic compatibility) efter de strengeste krav ved anerkendte laboratorier.

Det er Airmasters vision at blive den førende producent og leverandør af energieffektive og brugervenlige decentrale ventilationsanlæg, og dermed gøre det muligt for alle at opnå et sund indeklima.
 

Airmaster historie
Airmaster A/S er fortsat under  ledelse
og ejerskab af Henrik Stæhr og Kim Jensen.

 

 

 


 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtige nyheder inden for indeklima, produkter og meget mere fra Airmaster. Tilmeld dig nu!