@media only screen and (max-width : 600px) { .header-quicklinks { background-image: url('') !important; } }

Service og vedligehold

Et Airmaster ventilationsanlæg er bygget til at have en lang driftstid, og er tillige et system, der kun kræver minimalt vedligehold, for at opnå denne lange levetid. Som alt andet mekanisk, er der dog noget vedligehold, vi anbefaler. Dels for at forlænge levetiden på anlægget, dels for at bibeholde optimalt indeklima og minimalt energiforbrug gennem hele levetiden.

For at sikre vore kunder en god oplevelse med ventilationsanlæggene, herunder lave driftsomkostninger og optimalt indeklima, tilbyder vi en række services. 

Installation og opstart af Airmaster decentrale ventilationsanlæg

Det decentrale ventilationsanlæg er nemt og hurtigt at montere, dvs. at den daglige anvendelse af et lokale, ikke behøver at blive afbrudt eller forstyrret over længere tid. Få timers adgang til rummet, og anlægget er installeret og klar til brug.

Opstart af ventilationsanlægget er en opgave som Airmaster gerne tilbyder hjælp til. Opstart kan være med, eller uden funktionsafprøvning. 

Kontakt Airmaster

Filtre til ventilationsanlæggene

Sådan skifter du filtre i Airmaster ventilationsanlæg.

Skift af filtrene på Airmaster ventilationsanlæg er nødvendigt for at holde anlæggene bedst muligt ved lige. Ved meget snavsede filtre vil der opstå tryktab, og anlægget skal derfor arbejde hårdere for at yde den ønskede luftmængde - det er ikke energieffektivt. Kvaliteten af indeklimaet er heller ikke optimalt hvis ikke filtrene er vedligeholdt. 

Airmaster leverer partikelfiltre efter den nye filterstandard, EN ISO 16890. Den nye EN ISO 16890 testmetode tager højde for filtreringsevnen af bestemte partikelstørreler, hvilket den tidligere standard (DS/EN 779:2012) ikke gjorde.  

Ofte stillede spørgsmål

Måske finder du svaret på dit spørgsmål i vores FAQ.
Ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

FAQ

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev