Serviceaftaler

 

 

Udfra kundeønsker har vi sammensat 4 servicepakker - fra Guld pakken hvor vi yder totalgaranti i perioden, og til en filteraftale, hvor vi sender de rette filtre.

Vores servicebesøg dokumenteres udførligt i form af udfyldte kontrolrapporter og giver til enhver tid overblik over seneste status på anlæggene og den udførte service. Rapporterne opbevares i udleverede servicemapper, hvor også alt yderligere relevant information om anlæggene forefindes

Derfor bør du vælge airmaster service

  • Vi tilbyder, som den eneste udbyder, op til 5 års fuld totalgaranti.
  • Vi er de eneste som tilbyder software opdateringer til ventilationsløsninger. 
  • Vi anvender udelukkende originale kvalitetsreservedele og filtre.
  • Vores veluddannede og erfarne serviceteknikere udfører udelukkende service på Airmaster anlæg og er en garanti for effektiv og kvalificeret teknisk udførelse.
Airmaster serviceaftaler

guld service Guld

Der ydes en totalgaranti på anlægget inkl. reservedele. Vi varetager ethvert aspekt af produktets løbende drift og sørger for løbende produktopdateringer. Et serviceniveau for dig som ønsker det ypperste serviceniveau.

sølv service Sølv

Serviceform beregnet til dig som ønsker anlæggene serviceret således, at den grundlæggende funktionalitet bibeholdes og hvor produktopdateringer og 5 års totalgaranti ikke ønskes.

bronze service Bronze

Filterskift foretages af Airmaster og øvrige ydelser sker ved tilkøb.

filter serviceaftale Filter

Du får tilsendt filtre med aftalte intervaller og skifter selv filtrene. Aftalen sikrer, at du får skiftet filtre med regelmæssige og fastlagte intervaller. Denne aftale er beregnet til ”gør det selv”-personen, som ønsker det mest grundlæggende/enkle serviceniveau.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev