Om Airmaster

...tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter

Det var opgaven og forretningsidéen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede allerede i 1991, da de etablerede Airmaster i Aars.

Og ja, det lykkedes, og det er stadig det grundlag Airmaster er drevet på..

Det er Airmasters mission at skabe god luftkvalitet og termisk indeklima for flere. Vi leverer  enkle løsninger med fokus på lavt energiforbrug og ressource anvendelse.

Det er Airmasters vision at være den der leverer og står for ”premium class” og være en virksomhed hvor det er et rart sted at arbejde med. Vi skal give værdi for vore kunder og medarbejdere.  

Airmaster har i dag et sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger uden unødig energiforbrug og med fokus på ressourceanvendelse. Høj ydelse, intelligent behovsstyring og et meget lavt lydniveau, bringer Airmasters ventilationsanlæg i verdensklasse.

Kim Jensen og Henrik Stæhr

Airmaster er innovative når det kommer til produktudvikling

En meget stor del af Airmasters samlede ressourcer anvendes til produktudvikling og dokumentation af decentral ventilation. Samlet set arbejder over 10% af Airmasters medarbejdere direkte med produktudvikling.

Airmaster samarbejder med universiteter og vidensinstitutioner omkring ny teknologi, herunder Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske Universitet, og det er en af virksomhedens værdier at sikre implementeringen af den nyeste teknologi i anlæggene. Airmaster deltager løbende i forskningsbaserede projekter omkring fremtidens effektive decentrale ventilations- og klima løsninger.

Det er Airmasters vision at være den førende producent og leverandør af energieffektive og brugervenlige decentrale ventilations- og klima anlæg, og dermed gøre det muligt for flere at opnå et sundt og godt indeklima.

Sunde økonomiske principper 

Virksomheden skal være drevet efter sunde økonomiske principper og arbejde med produkter, der er effektive og innovative med egenskaber indenfor energibesparelse samt ventilation og indeklima.

En rar arbejdsplads

Virksomheden skal desuden være en rar arbejdsplads, hvor samarbejde og trivsel er i top og have et godt omdømme hos samarbejdspartnere. 

Airmaster kort fortalt

  • Europas førende indenfor decentral komfortventilation med markedets bredeste produktprogram
  • Kundegrupper indenfor offentlige institutioner og virksomheder
  • Installerede Airmaster® anlæg siden 2005: flere end 100.000
  • Ca. 180 medarbejdere, heraf 15 ingeniører og teknikere i udvikling og produktafdeling
  • Ca. 10.000 m2 bygningsareal til produktion samt nye avancerede test-og udviklingsfaciliteter med klimakamre etableret i 2012 – yderligere udvidelse af testfaciliteter pågår
  • Samarbejder med en lang række brancheorganisationer, fagspecialister og vidensinstitutioner

Tilbygning af kontorfaciliteter i 2018

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev