Spring til hovedindhold

Vi giver vores fremtid det bedste indeklima

Airmaster header logo

Godt indeklima Godt liv

Lille pige leger i børnehave, der har et godt indeklima pga. deres decentrale ventilationsanlæg fra Airmaster

Et godt indeklima hjælper os til at leve bedre liv. Det hjælper vores sundhed, humør, energi, kreativitet og evne til at lære.

Det hjælper småbørn med at gøre nye opdagelser, børnehavebørn med at udvikle nye færdigheder og skolebørn med at holde koncentrationen i klasselokalet.

Hos Airmaster er vi passionerede omkring at udvikle, teste og designe det bedste indeklima med den laveste miljøpåvirkning for vores fremtid.

Vores grundlæggere Kim Jensen og Henrik Stæhr
Kim Jensen og Henrik Stæhr - grundlæggerne af Airmaster

Det hele startede med en god idé forud for sin tid

Vores historie

Da vores grundlæggere Henrik Stæhr og Kim Jensen lancerede Airmaster tilbage i 1991, havde de en simpel idé i tankerne: De ville udvikle et bedre ventilationssystem, der gav et godt indeklima uden at spilde energi på ubrugte rum og kanalføring. Den simple idé viste sig at være forud for sin tid.

I dag er Airmaster markedsleder inden for decentral ventilation. Vores anlæg installeres i det enkelte rum eller område og ventilerer lokalt i modsætning til et stort centralt anlæg.

Vi tilbyder markedets mest omfattende produktudvalg til alle behov. Vi er erfarne med mere end 120.000 installerede enheder i industrielle, kommercielle og offentlige bygninger over hele verden.

Vi startede i Aars, i det nordlige Danmark og her ligger vi stadig. I dag er vores familie vokset til mere end 200 passionerede kollegaer, som hver dag arbejder tæt sammen for at sikre, at vi leverer det bedste indeklima til vores partnere

Vi er specialister i indeklima

Sikrer den højeste standard

Vi insisterer på at hæve kvaliteten i alt, hvad vi gør. Vi sikrer vores høje standarder ved at have alt samlet under samme tag i Danmark inklusiv vores dygtige specialister i produktion.

Mere end 10% af vores medarbejdere arbejder med produktudvikling i vores Research & Development afdeling. Her udvikler de nye produkter, funktioner, teknologi og design.

Vi forbedrer og innoverer indeklima i vores testcenter

Lasse er i gang med optimering af produktionen på PC


Som en af de eneste i branchen har vi investeret i vores eget moderne testcenter med avancerede faciliteter.

Lufttætte og lydisolerede områder sætter os i stand til at teste under forskellige forhold, dokumentere effekter og sikre, at vores løsninger passer til vores partneres behov.

Vi ved en masse om indeklima og står klar til at guide til den rigtige løsning.

Hos Airmaster er vi drevet af 4 kerneværdier

Leder du efter nye udfordringer?

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere til at hjælpe os med at levere det bedste indeklima.

Vi søger ofte nye kollegaer til produktion, produktudvikling, salg og marketing.

Du er altid velkommen til at kontakte via kontaktformular eller på job@airmaster.dk

Du kan også besøge vores karriereside her