Spring til hovedindhold

Et bedre indeklima med decentral ventilation

Alle har ret til et godt indeklima

Hos Airmaster mener vi, at alle har krav på et godt indeklima. Det skaber nemlig de bedste betingelser for at lære, være kreative, udvikle sig, præstere og have det godt. Derfor vil vi løfte kvaliteten af indeklimaet for børn og voksne på bl.a. skoler, institutioner og kontormiljøer med vores fleksible og intelligente ventilationsløsninger.

Verdensmestre i decentral ventilation
Når det kommer til ventilation, så er vi decentrale helt ind i sjælen. Vi har arbejdet med decentral ventilation i mere end 30 år. Vi er markedsledende og arbejder dedikeret for fortsat at være verdensmestre inden for vores niche. Med mere end 120.000 installerede anlæg fordelt i Europa, har vi hjulpet mange til et bedre indeklima.

Hvad er decentral ventilation?
Central ventilation transporterer luften via store rør og kanaler fra en central enhed gennem hele bygningen ud til de enkelte rum. Decentral ventilation placerer lokale ventilationsanlæg direkte i det enkelte rum og leverer den optimale ventilation.

Læs om fordelene ved en decentral løsning fra Airmaster

Det gode indeklima skaber det gode liv

Det gode indeklima danner grundlag for, at vi kan leve gode liv i de rum, vi befinder os i. Vi tilbringer størstedelen af vores tid inden døre i skolen, på arbejdet eller derhjemme. Derfor er kvaliteten af vores indeklima vigtigt. Et dårligt indeklima kan forårsage hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær, utilpashed og fysiske gener såsom hoste, kløende øjne og allergier.

Heldigvis er vores samfund de seneste år blevet mere opmærksomme på vigtigheden af vores indeklima. Derfor er der flere og flere, som tager ansvar for at skabe et sundt og godt indeklima, der hjælper vores koncentration, indlæring, sundhed og generelle velvære.

Indeklimaets 4 forhold og ventilation

Når man vil sikre et godt og sundt indeklima, er der især fire forhold, man skal tage højde for:

1. Optiske forhold (belysning, lysindfald mv.)
2. Akustiske forhold (støj og rumklang)
3. Termiske forhold (temperatur, luftfugtighed og lufthastighed)
4. Atmosfæriske forhold (luftkvaliteten).

Ventilation er en væsentlig faktor i at skabe det gode indeklima.

Læs mere om, hvordan anlæg fra Airmaster tager højde for de akustiske, termiske og atmosfæriske forhold herunder. 

Indeklimaets 3 forhold og ventilation

For skoler & institutioner 

For skoler & institutioner 

Et godt indeklima hjælper småbørn med at gøre nye opdagelser, børnehavebørn med at udvikle nye færdigheder og skolebørn med at holde koncentrationen i klasselokalet.

Hos Airmaster er vi passionerede omkring at udvikle, teste og designe det bedste indeklima med den laveste miljøpåvirkning for vores fremtid.

Læs mere om dine muligheder som skole eller institution 

Skoler og institutioner

For rådgivende ingeniører

For rådgivende ingeniører

Er du rådgivende ingeniør eller bygherrer og i gang med at finde en ventilationsløsning til dit byggeprojekt? Så skal du læse med her.

I mere end 30 år har Airmaster produceret og udviklet decentrale ventilationsanlæg – primært til skoler og institutioner, men også til kontormiljøer og modulbyggeri.

Læs mere om dine muligheder her

Rådgivende ingeniører

Ventilation til modulbyggeri

Ventilation til modulbyggeri

Modulmarkedet vokser hastigt – og fokus på det sunde og bæredygtige valg i samme branche ligeså. Af samme årsag er Airmasters decentrale ventilationsanlæg et naturligt valg, når det kommer til leverandør af ventilationsanlæg.

Modulbyggeri

Kontakt os, hvis du vil vide mere om decentral ventilation 

Vores kompetente salgsteam står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om alt fra dimensionering, konfiguration, placering og projektering – så du kan finde det helt rigtige anlæg til dit behov.

Kontakt vores danske salgsteam

Anders Høj

Anders Høj

Senior Sales Manager

Department Bornholm, Færøerne, Grønland, Island, Modular construction
Søren Gudiksen

Søren Gudiksen

Area Manager

Department Midtjylland og Fyn
Martin Christiansen

Martin Christiansen

Area Manager

Department Nord- og Sønderjylland
René Haahr

René Haahr

Area Manager

Department Sjælland og Øerne