Spring til hovedindhold

Et bedre indeklima med decentral ventilation

Bedre indeklima med skole ventilation

Alle har ret til et godt indeklima

Hos Airmaster mener vi, at alle har krav på et godt indeklima. Det skaber nemlig de bedste betingelser for at lære, være kreative, udvikle sig, præstere og have det godt. Derfor vil vi løfte kvaliteten af indeklimaet for børn og voksne på bl.a. skoler, institutioner og kontormiljøer med vores fleksible og intelligente ventilationsløsninger.

Verdensmestre i decentral ventilation
Når det kommer til ventilation, så er vi decentrale helt ind i sjælen. Vi har arbejdet med decentral ventilation i mere end 30 år. Vi er markedsledende og arbejder dedikeret for fortsat at være verdensmestre inden for vores niche. Med mere end 120.000 installerede anlæg fordelt i Europa, har vi hjulpet mange til et bedre indeklima.

Hvad er decentral ventilation?
Decentral ventilation placerer lokale ventilationsanlæg direkte i det enkelte rum og leverer den optimale ventilation. Central ventilation transporterer luften via store rør og kanaler fra en central enhed gennem hele bygningen ud til de enkelte rum. 

Fordelene ved decentral ventilationsanlæg

Når man vil sikre et godt og sundt indeklima, er der især fire forhold, man skal tage højde for:

Udforsk vores udvalg af fleksible løsninger

Beregn ventilationsbehov

Beregn dit ventilationsbehov

Skal du til at projektere, og først finde ud af hvilket/hvilke anlæg der vil passe bedst til projektet, så kan du bruge denne ventilationsberegner til at få et løsningsforslag.

Du kan naturligvis også altid kontakte Airmaster.

Ventilationsberegner

Produktkatalog 6.0

Skriv dig op! - Så modtager du Airmasters seneste Produktkatalog.

Produktkatalog 6.0

Det gode indeklima skaber det gode liv

Bedre indeklima for skolebørn

Det gode indeklima danner grundlag for, at vi kan leve gode liv i de rum, vi befinder os i. Vi tilbringer størstedelen af vores tid inden døre i skolen, på arbejdet eller derhjemme. Derfor er kvaliteten af vores indeklima vigtigt.

Et dårligt indeklima kan forårsage hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær, utilpashed og fysiske gener såsom hoste, kløende øjne og allergier.

Heldigvis er vores samfund de seneste år blevet mere opmærksomme på vigtigheden af vores indeklima. Derfor er der flere og flere, som tager ansvar for at skabe et sundt og godt indeklima, der hjælper vores koncentration, indlæring, sundhed og generelle velvære.

For skoler & institutioner 

Bedre indeklima i klasselokalet

Et godt indeklima hjælper småbørn med at gøre nye opdagelser, børnehavebørn med at udvikle nye færdigheder og skolebørn med at holde koncentrationen i klasselokalet.

Hos Airmaster er vi passionerede omkring at udvikle, teste og designe det bedste indeklima med den laveste miljøpåvirkning for vores fremtid.

Læs mere om dine muligheder til skole eller institution. 

Skoler og institutioner

For rådgivende ingeniører

Bedre indeklima på kontoret

Er du rådgivende ingeniør eller bygherrer og i gang med at finde en ventilationsløsning til dit byggeprojekt? Så skal du læse med her.

I mere end 30 år har Airmaster produceret og udviklet decentrale ventilationsanlæg – primært til skoler og institutioner, men også til kontormiljøer og modulbyggeri.

Læs mere om dine muligheder her.

Rådgivende ingeniører

Ventilation til modulbyggeri

Ventilation til modulbyggeri

Modulmarkedet vokser hastigt – og fokus på det sunde og bæredygtige valg i samme branche ligeså. Af samme årsag er Airmasters decentrale ventilationsanlæg et naturligt valg, når det kommer til leverandør af ventilationsanlæg.

Læs mere om dine muligheder for modulbyggeri her.

Modulbyggeri

Gå på opdagelse i vores specialistvideoer

Gå på opdagelse i vores specialistvideoer

Her finder du videomateriale vedrørende Airmasters produkter.
Vi har samlet interviews og cases, så du kan få svar på spørgsmål der kunne opstå. 

Specialistvideoer

Sund fornuft giver bæredygtige resultater

Sund fornuft giver bæredygtige resultater

Hos Airmaster fokuserer vi på at mindske vores påvirkning af miljøet. Vi mener, at det er vores ansvar som organisation at sikre, at vores produkter understøtter den grønne omstilling og kommende generationer.

I øjeblikket er vi i gang med at udvide produktspecifikke EPD'er (Environmental Product Declaration) på tværs af hele vores sortiment.

Vi fokuserer på at optimere interne processer ved at sortere affald, bruge overskydende ressourcer og implementere nye tiltag for at minimere vores CO2-udledning.

Hent EPD rapport

Kontakt os, hvis du vil vide mere om decentral ventilation

Vores kompetente serviceteam står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om alt fra dimensionering, konfiguration, placering og projektering – så du kan finde det helt rigtige anlæg til dit behov.

Airmaster kundeservice

Kontakt salgsteamet

Anders Høj

Anders Høj

Senior Sales Manager

Department Bornholm, Færøerne, Grønland, Island.
Martin Christiansen

Martin Christiansen

Area Manager

Department Nord- og Sønderjylland
Søren Gudiksen

Søren Gudiksen

Area Manager

Department Midtjylland og Fyn
René Haahr

René Haahr

Area Manager

Department Sjælland og Øerne
Lasse Strandberg

Lasse Strandberg

Area Manager

Department After Market, Eksport
Klaus Brøndum Dorin

Klaus Brøndum Dorin

Sales Manager

Department Danmark & Norge