Spring til hovedindhold

En ’game changer’ for ventilationsmarkedet:

Airmaster er klar med banebrydende produkt

En ’game changer’ for ventilationsmarkedet:

Ventilationsvirksomheden Airmaster løfter nu sløret for det banebrydende produkt AMX, der efter mere end fem års udvikling endelig er klar. Som det første produkt af sin slags kombinerer AMX ventilation med temperaturkontrol – og det er skelsættende i markedet for ventilationsløsninger, der vækster hastigt i takt med at fokus på indeklima og energieffektivitet bliver større.

Siden etablering i 1991 har Airmaster positioneret sig som én af Europas førende producenter af decentrale ventilationsløsninger, der bidrager til bedre indeklima i særligt uddannelses-, institutions- og kontorbyggerier verden over. Nu er virksomheden fra Aars i Himmerland klar med næste skud på stammen af innovative ventilationsprodukter.

Airmaster har netop præsenteret AMX, der som det første produkt af sin slags nogensinde kombinerer ventilation med temperaturkontrol.

- På nuværende tidspunkt er der ingen andre, der kan levere et tilsvarende ventilationsprodukt, hvor køle- og varmekontrol er integreret. Normalvis vil man bruge tre separate apparater til henholdsvis luftudskiftning og termisk kontrol, men nu lancerer vi altså et produkt, der kan håndtere alle tre dele. Samtidig er AMX langt mere pladsbesparende, energieffektivt og støjsvagt sammenlignet med lignende alternativer. Dét er vi stolte af at præsentere, fordi det bliver en ’game changer’ for os og markedet, fortæller Product Manager hos Airmaster, Lars Winther.

AMX skal imødekomme stor efterspørgsel på energieffektive ventilationssystemer
Hos Airmaster oplever man stor efterspørgsel på ventilationsløsninger i både ind- og udland, hvor indeklima for alvor er kommet på dagsordenen. Det sker simultant med, at interessen for mere energieffektive ventilationssystemer også stiger – og i den ligning passer AMX perfekt ind:

- Behovet for et sundt indeklima forsvinder ikke. Tværtimod ser vi i disse år store private og offentlige investeringer i indeklima, men i særdeleshed også i energiudbedringer. Det gælder både i Danmark og udenfor landets grænser, hvor vi har oplevet stor vækst i bl.a. Tyskland og Holland, siger Chief Commercial Officer hos Airmaster, Lasse Mikkelsen, og tilføjer:

- Nu løfter vi vores ventilationsløsninger til næste niveau med et energieffektivt produkt, der foruden optimal luftudskiftning også kan køle og varme. Dermed har vi et konkurrencedygtigt alternativ til fx varmepumper, som er en populær løsning.

Lanceres i kølvandet af store investeringer i produktudvikling
AMX-produktet har i al hemmelighed været undervejs i flere år og lanceres efter store investeringer i Airmasters egen udviklingsafdeling, som bl.a. har materialiseret sig i et 400 kvadratmeter stort testcenter, der blev indviet i januar i år.

Og generelt er produktudvikling en topprioritet for Airmaster.

- I et konkurrencepræget og attraktivt marked skal vi altid være på forkant med udviklingen og vores konkurrenter. Derfor har vi gennem en årrække fokuseret massivt på vores produktudvikling, og det er AMX et resultat af. Så at vi nu er klar med et produkt af den her kaliber er et kæmpe skulderklap til vores udviklingsafdeling, der har knoklet i mere end fem år og nu endelig kan se arbejdet bære frugt, lyder det slutteligt fra Lars Winther.

AMX bliver en del af en helt ny produktlinje, som Airmaster lancerer løbende. I første omgang er AMX tiltænkt særligt kontor- og mødelokalemiljøer, hvor der er brug for både luftudskiftning og klimakontrol.

Kontakt vores salgsteam

Anders Høj

Anders Høj

Senior Sales Manager

Department Bornholm, Færøerne, Grønland, Island.
Søren Gudiksen

Søren Gudiksen

Area Manager

Department Midtjylland og Fyn
Martin Christiansen

Martin Christiansen

Area Manager

Department Nord- og Sønderjylland
René Haahr

René Haahr

Area Manager

Department Sjælland og Øerne