Kontorventilation hos Terma

Målinger, foretaget på Termas hovedkontor i Lystrup, viser tydeligt, hvor afgørende ventilation er for at sænke CO2-indholdet i lokalet
ventilation på kontoret

På Termas hovedkvarter i Lystrup havde man tidligere store problemer med indeklimaet.

Terma A/S udvikler højteknologiske produkter til nationale forsvarsenheder, offentlige myndigheder og internationale organisationer på globalt plan. Hos Terma skal medarbejderne holde hovedet koldt og koncentrationen i top. For medarbejderne på Terma er et godt indeklima afgørende for kvaliteten af deres arbejde. For at skabe et støjsvagt, behageligt og stabilt indeklima til virksomhedens medarbejdere, faldt valget på at installere decentral ventilation fra Airmaster.

CO2 målinger på Terma

Målinger, foretaget på Termas hovedkontor i Lystrup, viser tydeligt, hvor afgørende ventilation er for at sænke CO2-indholdet i lokalet. Arbejdstilsynet anbefaler, at CO2-niveauet ikke overskrider 1000 ppm (parts per million), men en midlertidig deaktivering af den decentrale ventilation bekræfter, at selv et minimalt bemandet kontor får et dårligt indeklima efter blot få timers brug.

CO2 koncentration

Nemt og problemfrit

Termas hovedkontor i Lystrup er et modulbyggeri, og her er decentral ventilation fra Airmaster særdeles velegnet, da al montage og installationsarbejde allerede foretages på montagefabrikken.

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev