Spring til hovedindhold
Bedre indeklima på skoler med decentral ventilation

Hvor meget energi koster det pr. år at holde en skoleklasse frisk?

Et eksempel kunne være, at en klasse med 28 personer kan forsynes med frisk luft fra ét Airmaster AM 1000 ventilationsanlæg. 

Med andre ord kan et Airmaster ventilationsanlæg skabe et sundt og godt indeklima for en hel skoleklasse med et strømforbrug på 1 kWh om dagen!

Ovennævnte eksempel er beregnet med en gennemsnitlig luftmængde på 760 m3/h, hvilket svarer til en gennemsnitlig drift på 80% af anlæggets nominelle maks. ydelse. Beregningen vil desuden afhænge af faktorer som rumtemperatur, indblæsningstemperatur og brugsmønster. I dette eksempel kører anlægget fra kl. 8 til 16 med en konstant luftmængde, men det behøver det ikke nødvendigvis at gøre i virkeligheden. Med behovsstyring kører ventilationsanlægget kun når der er brug for det. Ventilationsanlægget kan f.eks. være styret af en CO2-sensor eller en bevægelsessensor.

Beregn ventilationsbehov

Beregn dit ventilationsbehov

Skal du til at projektere, og først finde ud af hvilket/hvilke anlæg der vil passe bedst til projektet, så kan du bruge denne ventilationsberegner til at få et løsningsforslag.

Du kan naturligvis også altid kontakte Airmaster.

Ventilationsberegner

Kontakt os, hvis du vil vide mere om decentral ventilation

Vores kompetente serviceteam står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om alt fra dimensionering, konfiguration, placering og projektering – så du kan finde det helt rigtige anlæg til dit behov.

Kontakt Airmaster