Design og integration af Airmaster decentrale ventilationsanlæg

Hvert rum og hver bygning har sine muligheder for hvordan ventilation kan integreres. Det har Airmaster taget højde for i udvikling og design af både de væghængte og gulvstående serier af ventilationsanlæg til skoler, kontorer, mødelokaler mv.

I et projekt, såvel nybyg som renovering, kan det være en udfordring at finde tilstrækkelig plads til ventilationssystemet. Denne begrænsning vil ofte have stor indflydelse på hvilke løsninger, der vælges i det enkelte projekt. Airmasters stand-alone ventilationsanlæg er en smart og pladsbesparende løsning, som giver dig effektiv ventilation hvor du måtte ønske det, og uden at skulle lave lange kanaler rundt i bygningen. Teknikrum skal der heller ikke afsættes plads til. I lokaler med dårlig, eller slet ingen, ventilation er det derfor enkelt og hurtigt at integrere et Airmaster decentralt ventilationsanlæg uden at lave konstruktionsændringer på bygningen. Installation af Airmaster decentral ventilation kan da udføres uden at måtte lukke hele bygningen ned i en periode, det kan gøres rum for rum. Det decentrale ventilationslæg kan placeres under loftet, eller integreres i loftet. Benyttes et diffust siveloft (ventilationsloft), så kan ventilationsanlægget helt indbygges i loftet, således at kun servicelugen er synlig.

Installationsmuligheder med væghængte anlæg

Fleksibiliteten i Airmasters ventilationsanlæg gør at man kan tage hensyn til såvel arkitektur som design af rummet.

Som det kan ses i videoen, kan man vælge at lade Airmaster anlægget være fuld synlig under loftet, delvist integreret i loftet – eller fuldt integreret over et diffust siveloft. Ved sidstnævnte er blot servicelemmen synlig, og så er fraluft kanalført med et udsugningsarmatur

Gulvstående ventilationsanlæg

De gulvstående dcentraele ventilationsanlæg omfatter to hovedprodukter, AM 900 og AM 1200.

AM 1200 har luftkapacitet til større lokaler og optager derfor også noget plads. Det er der taget hensyn til i designet, så den samtidig kan have en funktion i rummet, som f.eks. rumdeler eller opslagstavle. 

rumdeler ventilationsanlæg

Referencer med væghængte ventilationsanlæg

Referencer med gulvstående ventilationsanlæg

Klar til luftforandring

Hos Airmaster er vi ”decentrale” helt ind i sjælen. Fordi vi uden sammenligning kan skabe det bedste indeklima og dermed den bedste trivsel, når vi har føling med det enkelte rum og dets brugere – og fordi, vi har ambitioner om hele tiden at blive bedre til det, vi laver.

Tilmeld nyhedsbrev