Spring til hovedindhold

Airmaster lancerer RC 1000 – et kølemodul til AM 1000

Hos Airmaster oplever vi en stigende efterspørgsel efter effektiv køling af blandt andet klasselokaler.

Der er ingen tvivl om at et øget fokus på et godt indeklima er vigtigt, især fordi det forbedrer børns trivsel og velvære.

”Vi oplever at vores kunder efterspørger køling af klasselokaler i langt højere grad end tidligere”, fortæller CCO hos Airmaster Lasse Mikkelsen. ”Vi har derfor lavet en videreudvikling på vores meget populære AM 1000, så vi kan tilbyde muligheden for også at nedkøle f.eks. klasselokaler. Det er en fleksibel løsning, som kan vælges til når man overvejer en AM 1000 og giver især mening i lokaler med sydvendte vinduer, som let bliver meget varme i løbet af en skoledag med mange elever og høj aktivitet” fortsætter Lasse Mikkelsen.

Fordelene er store ved RC 1000

Der er tænkt over detaljerne i udviklingen af RC 1000, som bliver monteret på en AM 1000. Den bevarer nemlig samme ydelse og lave lydniveau som AM 1000 er kendt for. RC 1000 har en kapacitet på op til 7kW, hvilket gør, at den i langt de fleste lokaler, hvori en AM 1000 installeres, kan oprethol­de en lav indendørs temperatur. Enheden kan styres via Airlinq Online, ligesom Airmasters andre anlæg.

”For at imødekomme de mange individuelle behov vi ser i markedet, har vi lavet en fleksibel løsning, så systemet kan designes så det alene er størrelsen på chilleren der afgør hvor mange anlæg der kan kobles på.

Dermed kan vores kunder nu få både et sundt indeklima med vores decentrale ventilationsanlæg, kombineret med muligheden for køling af rumtemperaturen – så vi også bevarer komforten på de varme dage”. Lyder det fra Lasse Mikkelsen.

Læs mere om det nye RC 1000 kølemodul til AM 1000 her.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om decentral ventilation

Vores kompetente serviceteam står klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om alt fra dimensionering, konfiguration, placering og projektering – så du kan finde det helt rigtige anlæg til dit behov.